RapiD Engineering is een bedrijf dat softwarematige oplossingen ontwikkelt voor engineers. Het bedrijf is gestart door twee gedreven engineers met de ambitie om het engineeringsprocessen in de industriële wereld te verbeteren. Tijdrovende en repeterende ontwerpprocessen in hun werk dreef ze ertoe om oplossingen te vinden die engineeringswerk slimmer en efficiënter zou maken.

De kracht van een API

RapiD Engineering ontwikkelt API-koppelingen voor CAD-software. Deze koppelingen geven engineers de mogelijkheid om hun werk sneller en efficiënt uit te voeren. Wij maken het model van je product intelligent en sturen deze aan met een op maat gemaakte API-koppeling waardoor automatisch nieuwe tekeningen worden gegenereerd met een zeer lage foutmarge. Dit levert je een enorme tijdwinst op en geeft klanten een direct resultaat.

Snel en flexibel

RapiD Engineering is continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van het huidige productenaanbod. Ons doel is om het werk van engineers te stroomlijnen en frustraties weg te werken. Routineopdrachten worden snel en zonder fouten uitgevoerd en daardoor heeft de engineer meer tijd voor belangrijke, nieuwe projecten. Met de producten van RapiD Engineering gaat jouw bedrijf sneller en flexibel opereren.