RapiD Engineering is een bedrijf dat softwarematige oplossingen ontwikkelt voor technische tekenaars. Het bedrijf is gestart door twee gedreven engineers met de ambitie om het tekenproces in de industriële wereld te verbeteren. Tijdens hun werk als technisch tekenaar kwamen zij diverse uitdagingen tegen waar nog geen oplossing voor was. Dit dreef ze ertoe om zelf software te schrijven die tekenwerk slimmer en efficiënter zou maken.

De kracht van een API

RapiD Engineering ontwikkelt API’s voor technisch tekenaars in de machinebouw. Deze API’s geven tekenaars de mogelijkheid om hun werk sneller en efficiënt uit te voeren. Wij maken je tekening intelligent en sturen deze aan met onze API’s waardoor automatisch nieuwe tekeningen worden gegenereerd met een zeer lage foutmarge. Dit levert je een enorme tijdwinst op en geeft klanten een direct resultaat.

Snel en flexibel

RapiD Engineering is continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van het huidige productenaanbod. Ons doel is om het werk van technisch tekenaren te stroomlijnen en frustraties weg te werken. Routineopdrachten worden snel en zonder fouten uitgevoerd en daardoor heeft de tekenaar meer tijd voor belangrijke, nieuwe projecten. Met de producten van RapiD Engineering gaat jouw bedrijf sneller en flexibel opereren binnen de machinebouw.